TTF – fokus på skønne børn, kreativitet & faglighed siden 1991

SFO

Velkommen til vores SFO, som vi kalder Børneboligen. Det er børnenes hus med masser af aktiviteter såvel inde som ude, og det er her venskaber opstår på kryds og tværs af alder og klassetrin.

Velkommen til Tønning-Træden Friskole. En skole, som er præget af fællesskab og et stærkt forældreengagement. Et engagement, som giver mulighed for, at skolen kan give jeres barn/børn netop de tilbud og aktiviteter, der skal til, for at børnenes læring og sammenhold næres.

Ikke opbevaring – men kvalitetstid

Børneboligen er børnenes univers, og det er et fristed hvor de kan lege og boltre sig med vennerne efter en intensiv skoledag.

Børneboligen er et aktivt hus, hvor kreativitet, bagning, fodbold, stop-dance, ture i svømmehallen, ansigtsmaling, parcour osv. får frit spil.

Aldersgrupper leger på tværs

I børneboligen behøver man ikke arrangerer legeaftaler og lege to og to som man gør derhjemme – her er plads og rum til at alle kan lege sammen på kryds og tværs af venskaber, klassetrin, alder og køn. 

Det er her nye venskaber opstår – og gamle holdes vedlige.

Luft under vingerne

I børneboligen lærer børnene også at tage ansvar.

Ansvar for deres lektier, ansvar for de små når de leger, ansvar for at fortælle hvor de går hen via vores tavlesystem. De må nemlig være overalt på vores matrikel, som ikke er indhegnet og det kræver ansvar.

De voksne ved altid hvor børnene er og hvad de laver, men det er med begrænset indblanding, netop for at give børnene mere ansvar og selv udvikle legen og konflikthåndterer, hvis der skulle opstå diskussioner.

Masser af motion

I børneboligen sidder børnene sjældent stille og det giver god motion. Mange gange overtager diverse tablets derhjemme i en travl hverdag, så vi har fokus på motion, og at motionen bliver en del af barnets leg og hverdag.

Vores aktiviteter som parcour, rundbold, fodbold og det at bygge avancerede huler i krattet giver god motion, store muskler og styrker motorikken. (Parkour)

Få svar på ofte stillede spørgsmål:

Maecenas ac sollicitudin lorem, non venenatis dolor. Aliquam ut commodo nulla. Sed semper dignissim posuere. Sed non ornare nunc. Curabitur lectus risus, maximus sed posuere eu, pharetra ut neque. Curabitur varius maximus justo non pharetra. Fusce pharetra sit amet augue ut fermentum.

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Børneboligen er et hus med masser af rum fx krea-hjørnet med alt til kreativt håndværk. Puderummet, fællesrummet, dukkerummet og teaterrummet. Udenfor har vi hængekøjer, junglebanen, masser af krat og skov til bygge huler i, panabane til boldspil, parcurstativer, gymnastiksalen til bl.a. stikbold osv.

Udover det så er vores hverdag præget af pædagogiske tiltag som bål, ansigtsmaling, stop-dance, bagning, julegaver og tur i svømmehallen.    

Børneboligen er som udgangspunkt et tilbud til børnene om eftermiddagen efter skoletid. Men nogle familier har også behov for pasning af børnene om morgenen inden skolen starter. Derfor har vi også Børnebolig i de tidlige morgentimer, og her sørger vi selvfølgelig for at børnene kommer afsted til skolen kl. 8.00 og at de evt. har fået morgenmad inden.

Børneboligen tilbyder 5 forskellige moduler.

Priser pr. 1. januar 2024

PULJETIDSRUMPRIS 
Pulje 1Kl. 6.15 – kl. 8.00   550,- 
Pulje 2Kl. 11.30 – kl. 16.001.115,- 
Pulje 3Kl. 11.30 – kl. 17.00*1.215,- 
Pulje 4Kl. 6.15 – kl. 8.001.320,- 
Kl. 11.30 – kl. 16.00
Pulje 5Kl. 06.15 – kl. 8.001.425,- 
Kl. 11.30 – kl. 17.00*

*fredag til kl. 16.00
*fællespasning i Børnehaven efter kl. 16.00

Der gives søskenderabat ved brug af 2 eller flere pladser i Tønning-Træden Børnehave eller Tønning-Træden Børnebolig. Dvs. der betales fuld pris for den dyreste plads og halv pris for de øvrige pladser.

Der er mulighed for et modul med enkelte eftermiddage for elever i 5. klasse. Forhør nærmere.

Klubben er en del af børneboligen. Det er et område for de lidt større børn (3. klasse og op efter..), hvor der er aktiviteter, hvor børnene fx kan lave en film, som de selv optager og klipper, vi har ind imellem biograf, vi laver the og hygger med gaming osv. Her kan de lidt større børn være alene uden de små, og klubben indeholder også udstyr bl.a. pc´ere som skal betjenes af de lidt større børn.

”Tønning-Træden Friskole er fællesskab på højt niveau – både for barnet som har sin daglige gang på skolen, men i lige så høj grad for barnets forældre, som vi forventer er deltagende.

Her er som udgangspunkt plads til alle, og her går dannelse og uddannelse hånd i hånd”

Skoleleder Thomas Kilsmark